StephanKoopmans.nl

Thema’s en categorieën

In series werken doe ik graag.  Alleen is maar alleen, en een goed idee verdient het om uitputtend uitgewerkt te worden. Het is iedere keer weer een verrassende ontdekkingsreis, waarvan het einddoel nooit bereikt wordt. Dus grijp ik regelmatig terug naar dezelfde categorieën.

Voor thema’s geldt hetzelfde: ze dienen zich aan, wanneer zij dat willen. Gestuurd door mijn onderbewustzijn kom ik toch vaak op dezelfde paden terecht: combinaties van beeld en tekst, muzikale herinneringen, geometrische vormen en patronen, dromen, symbolen …

Maar niet alles is in een thema of categorie te vangen; er komen af en toe ook mooie eendagsvliegen voorbij, de moeite van het vangen waard. Zij zijn verzameld in de categorie Kleur bekennen.

Welkom in mijn ontdekkingsreis.

Laat een reactie achter

© 2023 StephanKoopmans.nl

Thema door Anders Norén